Самостоятелни/полусамостоятелни йога класове

Практикувайте йога в уюта на собствения си дом, работно място или в нашето чаровно студио. Всичко, което правим е за вас и вашите нужди. Весела безопасно ще ви преведе през йога практика по ваш избор.

Практикувайте йога в уюта на собствения си дом, работното място или в нашето чаровно студио. Всичко, което правим е за вас и вашите нужди. Весела безопасно ще ви преведе през йога практика по ваш избор. Тя е преминала курс за традиционна хатха йога, обучения силови и основни упражнения, творчески виняса практики, възстановяваща релаксация, дълбока и отморяваща ин йога, а също е и сертифицирана в йога за бременни, йога нидра, водена медитация и дихателни техники. Весела ще ви помогне правилно и безопасно да изпълнявате позите. По ваше желание, Весела ще разработи специална програма, която ще ви помогне да създадете здрава основа, като същевременно напредвате към вашите индивидуални цели. Тя има опит в работата със сколиоза и други гръбначни деформации, диабет, смяна на тазобедрената става и коляно, травма на раменната кост, хернии на гръбначния диск, артрит и други общи заболявания. Вашите индивидуални уроци ще бъдат насрочени по ваше удобство. Весела ще ви предостави всички инструкции, от които се нуждаете, за да продължите домашната си практика извън планираните частни уроци. Регистрирайте се днес!

Възможни резултати

Вътрешно спокойствие

Йогата ще ви помогне да се отпуснете и насладите на момента.

Гъвкавост

Тялото ви ще стане по-гъвкаво и леко.

Дихателни практики

Ще се научите на различни видове дихателни практики, които ще повишат капацитета на дишане и подобрят жизнените функции на целия ви организъм.

Отзиви

Често задавани въпроси

Mожете да прочетете повече за йогата, която предлагаме тук. след като се срещнем за първи път ще обсъдим заедно вашите нужди и изградим най-подходящата практика за вас.

Можете да получавате масажи всяка седмица, дори и два пъти седмично. Бих препоръчила за профилактика и поддръжка най-малко веднъж на месец.

Йога може не само да ни помогне да намалим тези болки, но и да ни предпази от задълбочаването на проблемите с гърба и кръста за в бъдеще. Необходима е дисциплина, постоянство и квалифициран инструктор.

Започни още днес

Какво искаш да постигнеш?

Първата стъпка към постигане на успех е да знаеш какво искаш, а втората е дисциплина, повтаряна във времето = успех!

Искам да постигна

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.