Йони парна баня

Йони – вагинална парна баня е древен и свещен, холистичен метод на лечение. Това е могъщ лечебен обред за всяка жена и нейната родова линия. V-пара действа на физическо, емоционално и енергийно равнище. Специално приготвена за Вас и Вашите нужди билкова пара, ще помогне за пречисти, балансира и подмлади цялостно половата Ви система.

Йони – вагинална парна баня е древен и свещен, холистичен метод на лечение. Това е могъщ лечебен обред за всяка жена и нейната родова линия. V-пара действа на физическо, емоционално и енергийно равнище. Специално приготвена за Вас и Вашите нужди билкова пара, ще помогне за пречисти, балансира и подмлади цялостно половата Ви система.Някои от най-магичните ползи от редовната v-пара са:повишаване на фертилността,прочиства половата система,балансира половите хормони,безболезнена менструация,помага за по-бързо и добро възстановяване след раждане,подобрява връзката с утробата и събужда женската Ви енергия,тонизира матката,увеличава притока на кръвния поток към матката и повишава чувствителността Ви.V-пара се препоръчва при следните индикации:Фиброиди, болезнена менструация, пролапс на матката, нередовен цикъл на менструация, кисти на яйчника, ендометриоза, следродилно възстановяване (специално след цезарово сечение разрешено след 6 седмици), пикочни и вагинални инфекции, безплодие, белези по съединителната тъкан на половата система, менопауза и други.V- пара не се препоръчва при:Бременност, спирала, вътрешни инфекции, отворени рани и мехури, менструация.Ние заедно ще създадем лечебно пространство за вас, ще ви дадем безрезервна подкрепа за да може да се почувствате сигурни и готови да се освободите от стари травми и да подсилите връзката Ви женската божественост.

Йони Парна Баня
Продължителност 75мин./ Цена 77лв


Възможни резултати

Балансира половите хормони

Парата с подходящи билки ще хармонизира тялото ви.

Повишаване на фертилността

Балансирани хормони и прочистена полова система гарантира фертилност.

Бързо и добро възстановяване след раждане

Билковата пара спомага за пребиране и стягане на тъканите.

Отзиви

Често задавани въпроси

Не, може преди или след, но не по време на кървене.

В зависимост от намерението ви, може да бъде подходящо преди месечен цикъл да спомогне за активация на добро прочистване, по време на овулация ако желаете да забременеете, или по всяко друго време, без дните на менструация.

Започни още днес

Какво искаш да постигнеш?

Първата стъпка към постигане на успех е да знаеш какво искаш, а втората е дисциплина, повтаряна във времето = успех!

Искам да постигна

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.