Услуги

Услугите, които предлагаме са достъпни, удобни и автентични. Нашето обещание е да ви подкрепяме безрезервно и да споделяме древните учения на йога със смирение и отдаденост, осигурявайки ви естествен път за освобождаване на ума.

Самостоятелни/полусамостоятелни йога класове

Практикувайте йога в уюта на собствения си дом, работно място или в нашето чаровно студио. Всичко, което правим е за вас и вашите нужди. Весела безопасно ще ви преведе през йога практика по ваш избор.

Масаж и кинезитерапия

Персонализираната терапия съчетава техники като дълбок тъканен масаж, мануална терапия с тригерни точки, миофасциално освобождаване, рефлексология, шиацу, спортен масаж, ломи-ломи, дихателни техники и съзнателно движение. Весела винаги взима под внимание вашия праг на болка и никога няма да позволи болезнено или неприятно преживяване. Вашият комфорт е гарантиран!

Услуги за събития

Създайте едно по-различно преживяване с грижа да здравето са вас и вашите близки. Ние ще организираме най-подходящата йога практика за семейните ви сбирки, момински партита, бебешки душ празненства, рождени дни, годежи и сватби. Защо да не включите забавен виняса клас или свежа възстановителна практика в специалния ден.

Корпоративен уелнес

Увеличете продуктивността, творчество си и изпитайте щастие… от работата си!Открийте скрития си потенциал. Инвестирайте в здравето и здравословния начин на живот. Въведете йога на работното място! Предлагаме разнообразие от йога класове, които могат да отговорят на нуждите на всички ваши служители. Ще ви представим основни упражнения и йога терапевтични средства, които ще помогнат на вашите служителите да коригират позата и дишането си и ще им помогнат да открият продуктивността на спокойния душевен мир.

Йони парна баня

Йони – вагинална парна баня е древен и свещен, холистичен метод на лечение. Това е могъщ лечебен обред за всяка жена и нейната родова линия. V-пара действа на физическо, емоционално и енергийно равнище. Специално приготвена за Вас и Вашите нужди билкова пара, ще помогне за пречисти, балансира и подмлади цялостно половата Ви система.

Лунна диета

Можете да приемете тази Лунна програма за пост като молитва към Луната. Всяка фаза на Луната ще е свързана със специфична по вид дневна порция храна. Тази диета е изключително изчистена и храната е в сатва режим (режим на доброта).