За мен

Малко повече за мен, произхода и образованието ми.

Весела Минчева

Няма скромен начин, по който да се представиш в интернет пространството. Аз мога само да се опитам да споделя сърцето си с вас. Казвам се Весела и за първи път се запознах с йога практиката през 2004г. в родната ми страна България.

Искрицата страст към йога бе запалена от майка ми, и по-късно тази страст пламна с всички сили и промени живота ми изцяло.

Най-сърдечно бих искала да споделя пътя си с всеки един от вас.

Защо правя това, което правя?

Общество

Заедно здрави - ние винаги сме били и ще бъдем едно. Нека да градим единство, здраве, общност. Хората не се лекуват в изолация, а се обгрижват с любов и подкрепа.

Вдъхновение

Любовта към хората и природата е в основата на моята работа, а тя е моето вдъхновение. Срещите с Вас ме учат ежедневно.

Удивление и любознателност

Човешкият организъм е една вселена! Неговото устройство е магия! За мен е абсолютно удоволствие и благословия да навързвам нишките на ума, тялото, душата и да търся равновесието за здраве.

Mоята история

Родена съм и израснала в България. Винаги съм била любопитно дете, задавах големи въпроси, и се интересувах от всичко, което сетивата ми не можеха да покажат. Обичах да изживявам променена реалност.Йога ми помогна да видя своя път. Днес, продължавам да търся други реалности. Използвам медитация и дихателни практики. Научих, че промененото състояние на съзнанието и другите реалности, не са ми крайната цел, а само едно временно проявление. Целта на всяка йогийска практика е „да се открие и преживее универсалният дух в себе си“.

В крайна сметка пътят ми ме отведе през океана до района на залива на Калифорния, през пустинята в Скалистите планини на Колорадо и обратно през океана до Хавайските острови. Хавай ме научи на много. Там завърших висшето си образование, взех много професионални курсове, прочистих тялото и ума си, и станах съпруга и майка. Дойде време да се завърна в родината си и да продължа пътя на корена си. Днес можете да ме откриете в родния ми град Пловдив.

Oбразование

Моята работа

Отзиви