Масаж и кинезитерапия

Персонализираната терапия съчетава техники като дълбок тъканен масаж, мануална терапия с тригерни точки, миофасциална техника, рефлексология, сенин-со шиацу, спортен масаж, ломи-ломи, дихателни техники и съзнателно движение. Весела винаги взима под внимание вашия праг на болка и никога няма да позволи болезнено или неприятно преживяване. Вашият комфорт е гарантиран!

Весела е специалист по традиционния шведски масаж.Някои от основните й фокуси в работата са грижа за ходилата, терапевтично поддържане и грижа за здрав гръбначен стълб, миофасциална техника, дихателни упражнения, съзнателно и лечебно движение. Целта й е да свърже западните научни изследвания в тези области с концепциите на източната медицина. С един добре балансиран подход, Весела ще се постарае да ви помогне да дишате пълноценно, да имате по-добра стойка и да се чувствате добре, движейки се безболезнено. Персонализираната й терапия съчетава техники като дълбоко тъканен масаж, тригерни точки, миофасциална терапия шиацу, спортен масаж и Хавайски ломи-ломи. Весела винаги взима под внимание вашия праг на болка и никога няма да позволи болезнено или неприятно преживяване. Вашият комфорт е гарантиран!

Лечебен масаж
Продължителност 70мин./ Цена 70лв
Продължителност 90мин./ Цена 90лв

Възможни резултати

Свобода на дижение

Със специално изготвени движения и мануална терапия ще освободим стреса и болката от тялото

Сила и гъвкавост

Постигнете целите си с индивидуално проектирана програма за вашите нужди

Релаксация

Масаж терапията е един от най-ефективните начини да се освободим от натрупаното напрежение и да релаксираме

Отзиви

Често задавани въпроси

Лечение с движение – лечебна гимнастика, специфично натоварване на група мускули, или освобождаване на други, спрямо вашите нужди. пасивни или активни упражнения, дихателни упражнения, техники за релаксация и когато се налага мануална терапия.

Шиацу, като цяло, е традиционна японска форма на масаж, чиято лечебна техника се основава на възстановяване на баланса в тялото. Шиацу използва натиск с пръсти и длани, за да възстанови и подобри непрекъснатостта на този поток, за да хармонизира тялото, ума и духа. Сенин-со шиацу е уникална форма на шиацу, основана и разработена от Сенго Шимицу, и се предава от едно поколение на следващо. Сенин-со шиацу е основан на факта, че когато потокът на кръвоносната и лимфната системи се подобри, това ще отпусне мускулната система и по този начин ще подобри цялостната непрекъснатост на този поток и ще възстанови баланса и хармонията в тялото.

Започни още днес

Какво искаш да постигнеш?

Първата стъпка към постигане на успех е да знаеш какво искаш, а втората е дисциплина, повтаряна във времето = успех!

Искам да постигна

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.