Корпоративен уелнес

Да предположим, че сте работодател, загрижен за здравето на служителите си. В такъв случай първата стъпка, която трябва да предприемете, е да създадете уелнес програма на работното място за вашата организация.Увеличете продуктивността, творчество си и изпитайте щастие… от работата си!Открийте скрития си потенциал. Инвестирайте в здравето и здравословния начин на живот.Въведете йога на работното място! Предлагаме разнообразие от йога класове, които могат да отговорят на нуждите на всички ваши служители. Ще ви представим основни упражнения и йога терапевтични средства, които ще помогнат на вашите служителите да коригират позата и дишането си и ще им помогнат да открият продуктивността на спокойния душевен мир.

Увеличете продуктивността, творчество си и изпитайте щастие… от работата си!Открийте скрития си потенциал. Инвестирайте в здравето и здравословния начин на живот.Въведете йога на работното място! Предлагаме разнообразие от йога класове, които могат да отговорят на нуждите на всички ваши служители. Ще ви представим основни упражнения и йога терапевтични средства, които ще помогнат на вашите служителите да коригират позата и дишането си и ще им помогнат да открият продуктивността на спокойния душевен мир. Научно доказано е, облекчава стреса и тревожността и подобрява мисловния процес. Спокойният ум е продуктивен ум. Йога е за всички и може да се направи на работното място, дори и на бюрото.Създайте здравословна и вдъхновяваща работна среда за вашите служители като се възползвате от нашата ниска цена за корпоративна йога и уелнес програма. Обадете се днес за повече подробности!

Възможни резултати

По-пълноценна и щастлива работна сила

Помогнете на служителите да се справят с безпокойството и стреса. Подкрепете емоционалното благополучие на вашите служители и предотвратете прегарянето със седмична йога програма. Има убедителни доказателства в подкрепа на факта, че предлагането дори на една йога сесия на седмица води до забележими промени в поведението на служителите, като им помага да управляват по-добре стреса, подобряват яснотата и творческото мислене, подобряват комуникативните умения, култивират лидерството и работата в екип и повишават общата ефективност в работното място.

По-хармонично работно място

Това е единствената форма на упражнения, за която е известно, че повишава гъвкавостта, силата, баланса, концентрацията и капацитета на дишане, като същевременно намалява стреса и тревожността. Йога също така помага за повишаване на морала и междуличностната комуникация - което за един работодател означава край на караници между екипи или недоволни индивиди, борби за власт или мръсна политика.

По-висока продуктивност

Йога намалява стреса, повишава енергията,креативността и фокуса на служителите, което на свой ред повишава производителността за работодателя. Здравата работна сила директно се превръща в повишена производителност и намалено отсъствие на служителите.

Отзиви

Често задавани въпроси

Корпоративният уелнес може да включва ефективни програми и инициативи, които работодателите са избрали за подходящи за своите хора, така че те да са по-здрави и да се чувстват балансирани и щастливи на работното си място. Това могат да бъдат фитнес, йога, танци, терапевтични сесии за справяне със стреса, медитации, арт събития и др.Всяка организация трябва да прецени коя програма е най-подходяща за нейния екип. Ние предлагаме йога, лечебна гимнастика-кинезитерапия и масажи.

Започни още днес

Какво искаш да постигнеш?

Първата стъпка към постигане на успех е да знаеш какво искаш, а втората е дисциплина, повтаряна във времето = успех!

Искам да постигна

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.