Аюрведични терапии

Наименованието Аюрведа е съставено от две думи. Аю, което означава живот, и Веда, което означава знание, наука. Аюрведа е знанието за живота.

Аюрведа е цялостна система за здраве, занимаваща се с превенция и лечение, която е създадена в Индия преди хиляди години като част от древните индийски ведически учения.

Възможни резултати

В Абянга терапията, използвайки топли и естествени масла върху тялото, се правят нежни и стабилни масажни движения и техники изцяло различни от тези на класическия масаж. Изследванията показват, че абянга има дълготраен ефект върху цялото тяло като възстановява физическата и психическата сила на ума и тялото. 

Абянга се препоръчва с минимум от 1 терапия седмично в рамките на един месец. Може и всеки ден.

Продължителност 75мин./ Цена 85лв

Пакет от 4 терапии 310лв

Широдара е прекрасен процес на дълбока релаксация, при който скалпът, челото и областта на третото око получават нежен масаж с тънка струя топло масло.

Третото око е центърът на нашите емоции, усещания и ум-тук съзнанието среща безсъзнанието. Това е мястото, където стресът, безпокойството и напрежението се събират и се задържат. 

Широдара се препоръчва с минимум от 3 и максимум 7 терапии в рамките на 1 седмица. 

Продължителност 60мин/ Цена 85лв (терапия 55лв+30лв за високо класно сусамово масло.)

Пакет от 3 терапии за 150лв+30лв=180лв

В древни времена, известнo като Кралското лечение, тези две процедури-Абянга&Широдара, комбинирани заедно, предлагат топъл маслен масаж на цялото тяло за релаксация и заземяване, завършващ с подхранваща процедура за глава за освобождаване от стреса и безпокойството. Балансира всички доши и има дълготраен успокояващ ефект.

Продължителност 110мин/Цена 160лв

Възможни резултати

Пълен релакс

Дълбоко балансиращ ефект върху мозъка, като същевременно стимулира нервната система и подобрява функцията на паметта.

Здрави очи

Подобрява функцията на централната нервна система и може да се използва за лечение на очни заболявания.

Детокс

Насърчава освобождаването на токсини от дълбоките тъкани и стомашно-чревния тракт, така че да могат да бъдат ефективно елиминирани.

Отзиви

Често задавани въпроси

Тези терапии не се препоръчват при бременност и по време на менструация. Също при онкологични заболявания, тромбоза или емболия, и други скорошни травми, оперции или заразни заболявания.

Добре е, човек да се храни леко в деня на терапията. Нека да избягва алкохол, кафе и други стимулиращи субстанции 2-3ч преди терапията.

Започни още днес

Какво искаш да постигнеш?

Първата стъпка към постигане на успех е да знаеш какво искаш, а втората е дисциплина, повтаряна във времето = успех!

Искам да постигна

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.