Услуги за събития

Създайте едно по-различно преживяване с грижа да здравето са вас и вашите близки. Ние ще организираме най-подходящата йога практика за семейните ви сбирки, момински партита, бебешки душ празненства, рождени дни, годежи и сватби. Защо да не включите забавен виняса клас или свежа възстановителна практика в специалния ден. Подарете уникално и незабравимо изживяване с персонализиран масаж или релаксираща йога практика за Вас и Вашите гости. Ние ще ви осигурим най-доброто уелнес изживяване за вашето най-специално събитие! Можете да избирате от различни стилове йога, медитации, релаксации и разбира се изящни масажи. Свържете се с нас днес, за да планирате най-невероятния си ден!

Създайте едно по-различно преживяване с грижа да здравето са вас и вашите близки. Ние ще организираме най-подходящата йога практика за вас! Защо да не включите забавен виняса клас или свежа възстановителна практика в специалния ден.Може да се подари като коледен подарък, събиране на приятели, булчински душ, рожден ден, семейните ви сбирки, момински партита, бебешки душ празненства, рождени дни, годежи и сватби. Какво включва едно йога парти?
Всички йога партита ще включват сертифициран йога инструктор и възможността да персонализирате класа по ваш вкус, но ние ще трябва да знаем всички специални заявки по време на резервацията. Учителят по йога ще води гостите през йога практиката, демонстрирайки и обяснявайки позите и защо ги правим, както и ще обясни ползите от работата с дишане. Йога класът може да бъде енергичен и енергичен или нежен и възстановяващ, или нещо по средата. Йога класът ще бъде направен така, че да отговаря на всички нива от начинаещи до по-напредналите йога практикуващи. Типичното йога парти включва йога, релаксация, време за задаване на въпроси и след това време за общуване с приятели и семейство.

Възможни резултати

Забавлявай се по женски

Съберете вашите приятели, семейство и/или колеги и практикувайте йога! Тази най-нова тенденция ще предостави възможността за йога на собствената ви поляна или всекидневна! Вие предоставяте темата на вашето парти, ние ще направим останалото!Това парти е чудесно за начинаещи и тези, които никога преди не са се занимавали с йога. Всички нива са добре дошли!

Здраве с приятели

Йога партитата са чудесен начин да се свържете, като същевременно подхранвате ума, тялото, душата и приятелствата си! Йога партитата осигуряват свежа, забавна, модерна и здравословна алтернатива на всяко събиране. Можете да превърнете практически всяко парти в йога парти

Йога парти

Йога партитата са чудесни за споделяне на време и наслада в компанията на любими хора, приятели или колеги. Всеки може да освободи стреса, да се отпусне, да се зареди с енергия, да си тръгне бодър и да се чувства страхотно!

Отзиви

Често задавани въпроси

Колкото вие желаете. А за да осигорим вашето пълно удобство и специално внимание към всеки гост, препоръчваме, до 10 гости да се наеме 1 инструктор, над 10 гости -2ма инструктори, над 20-3ма инструктори и т.н.

Свържи се още днес

Създайте едно различно и незабравимо събитие

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.