Лунна диета

Можете да приемете тази Лунна програма за пост като молитва към Луната. Всяка фаза на Луната ще е свързана със специфична по вид дневна порция храна. Тази диета е изключително изчистена и храната е в сатва режим(режим на доброта)

Луната е отпразнува и почитана от всички местни култури. Във Ведическата Астрология, Луната управлява ума и емоциите ни. Тя е майка и кралица. Тя може да ви благослови със съчувствие, възприемчивост и спокойствие, но може да ви направи и капризни, притеснителни и емоционално нестабилни.Можете да приемете тази· Лунна програма за пост като молитва към Луната.· Всяка фаза на Луната ще е свързана със специфична по вид дневна порция храна. Тази диета е изключително изчистена и храната е в сатва режим(режим на доброта).Когато се спазва отговорно, тази Лунна диета ще ви благослови със спокоен и ясен ум. Това ще подобри храносмилането и ще ускори бавния метаболизъм. Тя ще премахне токсините от тялото и ще излекува всички храносмилателни органи. Вие ще получите контрол над пристрастни навици и ще ги промените.Сатвичният начин на живот е посветен на постигане на мир на ума, тялото и душата чрез промяна на начина на живот. От хранителните навици до процеса на мислене, всички аспекти на вашия начин на живот ще се променят, ако приемете сатвична диета.Контролирайки приема на храна, ще можете да контролирате апетита си, което ще ви помогне да контролирате ума и емоциите си. Или с други думи, ще можете да се потопите дълбоко в практиката на медитация.

Възможни резултати

Понижаване до изчезване на телесни болки

С премахването на токсините от тялото, възпалението намалява а с него и болките.

Бистър ум

Когато храносмилателната ни система почива, умът намира покой.

Загуба на тегло

Частичното съзнателно гладуване води несъмнени до намаляване на теглото.

Отзиви

Често задавани въпроси

Само ако вашият доктор ви позволи. Желателно е да се вземат възможно най-малко лекарства и добавки по време на диетата.

Аз използвам книгата на Sundari Dasi (Аюрведа експерт и готвач) наречена Food for the soul~. Diet of a Yogi. Можете да я поръчате по амазон или в дигитален формат.

Започни още днес

Какво искаш да постигнеш?

Първата стъпка към постигане на успех е да знаеш какво искаш, а втората е дисциплина, повтаряна във времето = успех!

Искам да постигна

Вашите контактни данни

*С изпращането на това съобщение се съгласявам с Общите условия на сайта.